Tallinna Kadaka lasteaed ehitas linna abita seiklusraja

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipargi ronimisväljak. Pilt on illustreeriv.
Politseipargi ronimisväljak. Pilt on illustreeriv. Foto: Küllike Rooväli

Samal ajal kui paljudes lasteaedades käib käsu korras WC-paberi ja käsitöötarvete kogumine, siis Tallinna Kadaka lasteaias valmivad ühiselt teenitud raha eest puuskulptuurid ja seiklusrajad.

Umbes 240 paari suuri silmi vaatab igatseva pilguga lasteaia seina poole, kus puult puule jooksvate trosside peal kõrgub laste jaoks seninägematu atraktsioon, kirjutab tänane Õhtuleht.

Prussid, astmed, võrgud, kõik kinnitatud trossidele, mis seiklusrada õhus hoiavad. Vahva turnimistee lõpeb aga rippuva alusega, millel istudes saab trossi mööda murule liuelda.

Lasteaiaperel pole vaja selle ime eest tänada linna- ega riigivalitsust ja avamiseks pole vaja kohale talutada kõikeavavat linnapead.

See seiklusrada on ehitatud kogu lasteaiapere - nii töötajate kui lapsevanemate ühiselt teenitud-kogutud raha eest ning läks kokku maksma 4200 eurot.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles