Tõkkepuud nõuti juba mullu

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise aasta augustis toimus samal Raasiku ülesõidukohal hukkunuga õnnetus, misjärel soovitas ohutusjuurdluse keskus detsembris Eesti Raudteel seal välja vahetada foorituled ja varustada ülesõidukoht tõkkepuuga.

«Uut tüüpi veeremi sõiduomaduste parema ärakasutamise eesmärgil muutub üha aktuaalsemaks lubatud kiiruste tõstmine raudteel, mis varem või hiljem tingib raudteeohutuses täiendavate meetmete rakendamise. Sellest aspektist lähtuvalt on otstarbekas kaaluda Raasiku raudteeülesõidukoha moderniseerimisel koheselt ka tema tõkkepuudega seadistamist,» seisis ohutusjuurdluse keskuse kokkuvõttes, mis saadeti Eesti Raudteele.

Eesti Raudtee pressiesindaja Liina Hallik ütles, et Eesti Raudtee alustas ettevalmistusi tõkkepuu paigaldamiseks juba möödunud aasta lõpus ning praegu käib tingimuste kooskõlastamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles