Kukk: Keskerakonna toetuse langus on seotud seisukohtadega Ukraina küsimuses

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kukk.
Martin Kukk. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna peasekretär Martin Kuke sõnul näitab erakondade toetus positiivset ootust uuelt valitsusliidult ning Keskerakonna populaarsuse languse tingisid Ukraina-teemalised sõnavõtud.

«Toetusnumbrid näitavad positiivset ootust uue valitsusliidu tegevuse suhtes. Valitsusliitu juhtiv Reformierakond keskendub uues koalitsioonis julgeolekut puudutavatele küsimustele ja inimeste sissetulekute suurendamisele - tööjõumaksude langetamisele ning lastetoetuste tõstmisele,» teatas Kukk pressiesindaja vahendusel.

«Keskerakonna toetuse märkimisväärne langus on kahtlemata seotud nende seisukohtadega Ukraina küsimuses, mis sisuliselt kattuvad Putini režiimi Nõukogude Liidu taastamise ambitsioonidega.»

TNS Emori uuringu andmetel oli aprillis populaarseim partei Sorsiaaldemokraatlik Erakond (28 protsenti) ning neile järgnesid Reformierakond (25 protsenti), Keskerakond (22 protsenti) ja IRL (19 protsenti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles