Raamatutest peidikud asuvad võistlema

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirma Stashbook toodab peiduraamatuid. Pildil turundus- ja reklaamidirektor Joonas Sisask (vasakult), tootmisdirektori abi Silver Kiho, tegevdirektor Martin Käärik ja tootmisdirektor Ergo Kukk, pildilt on puudu finantsdirektor Silver Erik Saage.
Õpilasfirma Stashbook toodab peiduraamatuid. Pildil turundus- ja reklaamidirektor Joonas Sisask (vasakult), tootmisdirektori abi Silver Kiho, tegevdirektor Martin Käärik ja tootmisdirektor Ergo Kukk, pildilt on puudu finantsdirektor Silver Erik Saage. Foto: Margus Ansu

Eesti parim õpilasfirma selgub sellel kolmapäeval, Tartu parimaks võib aga juba praegu julgelt kuulutada Treffneri noormeeste Stashbooki, mis pääses ainsa siinse firmana võistluse finaali.

«Endalegi oli ootamatu,» muigasid poisid, kui kommenteerisid 16 parima hulka jõudmist, mis on iseenesest juba uhke tasu paberitööle kulutatud unetute ööde ja vaevanõudva tootearenduse eest.

Viis noormeest – Martin Käärik, Silver Erik Saage, Silver Kiho, Ergo Kukk ja Joonas Sisask – valisid oma õpilasfirma jaoks sellise toote, mida tehakse tellimuse peale ning mis seetõttu ei sega väga koolitööd. Nad hakkasid valmistama raamatutest peidikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles