Jäätmejaam ajas harja punaseks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tänava jäätmejaam töötas möödunud nädalavahetusel vaid laupäeval. Paraku ei saanud kõik soovijad ka tol päeval seal oma aiajäätmeid ära anda, sest lõuna ajal olid konteinerid juba täis. Ka eile oli jäätmejaam suletud ning konteinerid tühjendamata.
Turu tänava jäätmejaam töötas möödunud nädalavahetusel vaid laupäeval. Paraku ei saanud kõik soovijad ka tol päeval seal oma aiajäätmeid ära anda, sest lõuna ajal olid konteinerid juba täis. Ka eile oli jäätmejaam suletud ning konteinerid tühjendamata. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus kutsub küll linlasi heakorratalgute ajal kodu ümbrust koristama, kuid Turu tänava jäätmejaam töötas läinud nädala lõpus vaid ühel päeval kolmest ja siiski sai osa korralikest linlastest seal pika nina.

Kooli tänava elanik laadis laupäeva lõuna paiku auto järelkäru aiast kokkuroogitud rämpsu täis ja sõitis koormaga Turu tänava jäätmejaama, kus tartlased saavad 14.–27. aprillini hea­korratalgute ajal aiajäätmeid tasuta ära anda.

Suur oli aga koristajate pahameel, kui selgus, et koormaga tuleb minna mujale või koju tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles