50 parimat: kodurestoran MerMer püsib viiendat aastat Eesti parimate söögikohtade tabelis

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodurestoran MerMer
Kodurestoran MerMer Foto: Kultuurikava.ee

Eesti 50 parimat söögikohta on taas selgunud. Viiendat aastat püsib Eesti parimate söögikohtade nimistus Tallinna lähistel Kolga-Aabla kandis asuv kodurestoran MerMer.  «Püsida viis aastat Eesti viiekümne parima seas on päris tubli saavutus,» tundis restorani perenaine Merrit Kiho rõõmu.

« Kui oleme 1300 Eestis tegutseva restorani hulgast valitud viiekümne parima hulka, siis tähendab see, et meid on märgatud ning siin käiakse,» rääkis ta. «Tegelikult on taoline tunnustus samas ka suur kohustus: pakkuda stabiilselt head toitu, hubast keskkonda, mõnusat teenindust.»

Perenaine nentis, et külalisi tuleb ikka ja jälle millegagi üllatada. «Näiteks sellest kevadest saame oma külalistele pakkuda just meile Sitsiilias toodetud extra virgin oliiviõli ning Itaaliast Tenuta Maddalena veinikojast pärit veine, mida ei leia poest ega teistest restoranidest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles