Kaitsjad nõudsid kohtusaali tapetu ema

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapmises ning teisteski kuritegudes süüdistatavad Ats Pärnaste (vasakul) ning meeleheitlikult oma nägu varjata üritanud P.M. diskuteerisid kohtuistungi eel väga aktiivselt.
Tapmises ning teisteski kuritegudes süüdistatavad Ats Pärnaste (vasakul) ning meeleheitlikult oma nägu varjata üritanud P.M. diskuteerisid kohtuistungi eel väga aktiivselt. Foto: Kristjan Teedema

Eile algas Tartu kohtumajas protsess, kus süüpinki pan­di istuma Ats Pärnaste (38) ja P.M. (37). Lisaks konfliktidele Emajõelinna meelelahutusasutustes paneb prokuratuur neile süüks 30-aastase mehe tapmist tänaval.

Protsessi erakordsusest sai aimu juba kohtumaja uksel, kus kaks turvameest otsisid nii tunnistajad, kannatanud, ajakirjanikud kui teisedki huvilised põhjalikult läbi. Alles siis pääses edasi kohtusaali.

Kõigile üllatuseks ei saabunud saali kahte süüdistatavat esindama aga mitte enam kaks kaitsjat nagu eelistungitel, vaid Ann Saare ja Priit Palmiste kõrval võtsid istet veel kaks advokaati: Sirje Must ja Aivar Pilv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles