Bensiinivaras sõitis eraõue haljastuse sodiks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bensiini kallamine
Bensiini kallamine Foto: Mihkel Maripuu

G4Si patrullekipaaž pidas Tallinnas kinni bensiinivarga, kes põgenemisel sõitis eramaja õuele ja rikkus kogu haljastuse ära.

Täna varahommikul kella kolme ajal märkasid G4Si patrullekipaaži turvamehed, et veoautode parklas liigub ringi kanistriga mees, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

Mehe tegevus oli varajase kellaaja kohta tähelepanuäratav ja patrull teavitas nähtust juhtimiskeskust ja politseid, kes lubas peagi kohale sõita ning pidas vajalikuks seni kanistriga mehe tegevusel silma peal hoida. Õige varsti nägid turvatöötajad, et raske kanistriga koormatud mees istus valgesse sõiduautosse ja võttis suuna linnast välja.

Vabaõhumuuseumi kandis märkas valge auto juht, et talle järgneb G4Si auto ja ta otsustas end väikestel tänavatel tiirutades ära peita. Paraku oli üks tänav, millele eestsõitja keeras, tupiktänav ja patrull pidas oma auto kinni eeldades, et näevad peagi ümber eramaja sõitvat põgenejat.

Ekipaaži käitumisest segadusse aetud põgeneja ei osanud pääsemiseks mujale autot keerata, kui üle eramaja ümbruses hoolega korrashoitud haljastuse – muru, põõsaste ja väiksemate puude. Kui autoga enam okstest ja lilledest üle ei saanud, püüdis mees ära joosta. Patrullekipaaži töötajad pidasid mehe kinni ja andsid üle kohe kohale saabunud ja asjade käiguga kursis olevale politseile.

Suure kahju kannataja oli eramaja omanik, kelle õu varas ise vähimatki kasu saamata ära rikkus. Kinni peetud mehe autos oli kaks 30-liitrist bensiinikanistrit, päris mitu automakki, paar televiisorit ja valge pulber väikestes kilekottides. Esemete päritolu väljaselgitamisega tegeleb politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles