RKAS otsib Kaagvere erikooli uuele õppekompleksile ehitajat

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb Kaagvere erikool välja praegu.
Selline näeb Kaagvere erikool välja praegu. Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kuulutas välja ehitustööde riigihanke, et rajada Kaagvere erikooli kaheksast hoonest koosnev ja uudseid lähenemisi võimaldav õppekompleks, kuhu kuuluvad kooli peahoone, peremaja ja kuus rühmakodu.

Lisaks koolitööks vajalikele ruumidele paiknevad koolihoones veel nõustamiskeskus, intensiivse järelevalvega rühmakodu õpilastele, spordisaalid, personaliruumid ning köögiplokk, teatas RKAS.

Samuti rajatakse kooli juurde spordiväljakud jalgpalli ja korvpalli mängimiseks ning kinnistusisesed ja –välised juurdepääsuteed. Õppekompleksi suuruseks on kavandatud kokku ligi 3900 ruutmeetrit.

Uues õppekompleksis hakatakse õpetama psüühika- ja käitumishäiretega õpilasi, maksimaalseks õpilaste arvuks on planeeritud 76. Õppekompleks on üheks osaks sügisest moodustatavale ühendkoolile, mille õppekohad paiknevad veel Võrumaal ja Lääne-Virumaal. Loodavale koolile leitakse konkursiga nimi hiljemalt sügiseks.

Ehitustööde rahastamisel kasutatakse kooliinvesteeringute programmi «Koolid korda» vahendeid. Kool alustab uues hoones õppetööd 2015. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles