Raimu Hanson kuulas Sirla üle Marja tänavas garaaži juures, mille uksele on tekkinud salaja näopilt. Autoriteks on märgitud MinaJaLydia ja Kairo. Anonüümseks jääda sooviv naabrimees, kes ülekuulamise ajal kümmekond meetrit eemal puhastas püütud särgi, oli näinud pildi valmimist pealt. Mehe andmeil on garaaži uksel proovitöö, millest viis korda suurem pilt tehakse Võrus paneelmaja seinale.
Raimu Hanson kuulas Sirla üle Marja tänavas garaaži juures, mille uksele on tekkinud salaja näopilt. Autoriteks on märgitud MinaJaLydia ja Kairo. Anonüümseks jääda sooviv naabrimees, kes ülekuulamise ajal kümmekond meetrit eemal puhastas püütud särgi, oli näinud pildi valmimist pealt. Mehe andmeil on garaaži uksel proovitöö, millest viis korda suurem pilt tehakse Võrus paneelmaja seinale. Foto: Kristjan Teedema

Appi, politsei! Jälle on need kurjavaimu sodijad tegutsenud! Seisame Marja tänavas plekist garaaži juures. Ülekuulamisele on tulnud tänavakunstifestivali Stenci­bility peakorraldaja Sirla, kodanikunimega Sirje Joala.

Kas tunnistate üles, et siin on mängus juba neli korda peetud festivali mõju?

Ma loodan küll.

Kommentaarid
Copy