Jäätisemüüjad lisavad festivali magusat

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga ja Paul Külmoja müüsid eile pooleteise tunniga umbes 100 jäätiseportsu, mõne neist ka püsiklientidele.
Inga ja Paul Külmoja müüsid eile pooleteise tunniga umbes 100 jäätiseportsu, mõne neist ka püsiklientidele. Foto: Kristjan Teedema

Pool tundi pärast jäätisemüügi algust on Inga ja Paul Külmoja kodu ärevust ja sagimist täis. Kõik Supilinna jäätisehimulised on korraga nende magamistoa akna taha ilmunud ja üles kolmanda korruse poole vaatab paarkümmend näljast nägu.

«Sidruni-juustukoogi jäätist tegin kõige vähem, seda ilmselt nii palju ei taheta,» arvas perenaine enne müügi algust. Paarkümmend minutit hiljem selgub, et ostjad pole üldse konservatiivsed ning traditsioonilise maasika- ja pohla-kamajäätise kõrval tahetakse sidrunijäätist vaat et kõige rohkem.

«Ta on esimesena kirjas ka, võibolla kui oleks teises järjekorras olnud, siis ei ostetaks üldse nii palju,» arutleb Inga Külmoja jäätise topsidesse kuhjamise kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles