Legendaarne kitarrist Steve Hackett saabus Tallinna

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Täna õhtul esineb Tallinnas Nokia Kontserdimajas täissaalile legendaarne Genesise kitarrist Steve Hackett. Tegemist on kahe ja poole tunnise šõuga, milles on palju valgusmängu, videoinstallatsioone ja ülimalt kvaliteetset heli, mis on artisti kaubamärk.

Artist saabus Eestisse oma ülimenuka  maailmaturnee «Genesis Revisted» II 2014 raames tuues kuulajateni valiku ansambli Genesis varajase perioodi lugudest.

Nädala jooksul on Steve Hackett koos oma bändiga väljamüüdud kontserdi andnud Moskvas, Peterburis ja Helsingis, kõigil ülesastumistel ei tahtnud publiku ovatsioonid ja korduslugude nõudmine kuidagi lõppeda.

Steve Hacketti viimane album «Genesis Revisited II» on olnud ülimalt edukas. Uuel plaadil saab kuulda laule, mille on kirjutanud just Steve Hackett või on need valminud koostöös teiste legendaarse Genesis’e pillimeestega aastail 1970 – 1977. Lugudele on lisatud ka veidi tänapäevast helipilti ning ning Hackett on pannud lood kõlama mitmete erinevate lauljate häältega.

Esmakordselt külastas Steve Hackett Eestit 1988.aastal esinedes akustilise kavaga 80 000 muusikafänni ees legendaarsel Rock Summeril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles