Vahetus Tallinn Star Weekendil: Leningradi asemel astub lavale 2 Cellos roki- ja popihittidega

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Festivali Tallinna Star Weekend raames on 27. juunil on võimalik Lauluväljakul nautida tšelloduo 2 Cellos täispikka live-šõud.  Paraku kaasneb sellega legendaarse vene bändi Leningrad kontserdi ärajäämine, kuna ajakava ja tehniline logistika kahte nii mahukat šõud ei võimalda.

Korraldaja vabandab Leningradi fännide ees ja kaalub edaspidi Eestisse toomist.

Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2 Cellos, pälvisid oma kuulsuse, lõhkudes piire erinevate muusikastiilide vahel. «Minge ja vaadake nende esinemist, sest see on tõepoolest suurepärane! Ma ei mäleta, et oleksin näinud midagi nii huvitavat, sellest ajast saati kui nägi Jimi Hendrix'i live esinemist 60ndatel,» soovitab Elton John. Noored tšellistid soovivad enda sõnul publikule näidata, kui mitmekesine pill tšello olla võib.

Konserdikavast leiab nende  YouTube'i hitid «Smooth Criminal» ja «Welcome to the Jungle» ning ka nende populaarset esitus AC/DC hittidest «Back in Black», «Highway to Hell» jt. Oma kava lõpetavad nad unikaalsete adaptsioonidega  rokk ja pop- lugudest Jimi Hendrix'i, Coldplay, U2, Red Hot Chili Peppers'i, Nirvana ja Stingi repertuaarist jpm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles