Üleskutse: jaga mõtteid, mis on eestlaste elus pärast NATO ja ELiga liitumist muutunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu lipp.
Euroopa Liidu lipp. Foto: SCANPIX

Sel kevadel möödub kümme aastat Eesti ühinemisest Euroopa Liidu ja NATOga. Postimees kutsub sel puhul lugejaid kirja panema oma mõtteid selle kohta, mis on Eestis selle aja jooksul muutunud.

Alates 2004. aasta 29. märtsist on Eesti NATO liige ning sama aasta 1. maist ka Euroopa Liidu liige. Sellest ajast alates on Eestis ja eestlaste elus paljugi muutunud: Schengeni viisaruumiga liitumine 2007. aastal on avanud uksi, millest varem vaid unistada võis, ning alates 2011. aastast tasuvad eestlased oma igapäevaostud eurodes.

Hea Postimehe lugeja, kirjuta meile, mis on Eestis viimase kümne aasta jooksul muutunud. Pane näiteks kirja, mis on selle aja jooksul paremaks muutunud Eestis või sinu enda elus. Või kirjuta hoopis sellest, milline võiks elu Eestis olla siis, kui meid täna NATO või Euroopa Liidu liikmete hulgas poleks.

Teie mõtteid, muljeid ja kogemusi ootame pühapäeva, 4. maini, aadressil online@postimees.ee. Paremad kirjutajad saavad tänutäheks ka väikese meene.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles