Kumu töötaja Triin Tulgiste rääkis Tartu kunstimuuseumis oma näitusest, kuhu on ajaleheartiklite, fotode ja videote kõrvale välja pandud ka kunstiteoseid, nagu näiteks Ahti Seppeti kaks tööd sarjast «Vivisektsioon» (esiplaanil) ning Laurentsiuse ja A. D. ühistöö «Roos XXVII» toretsevas hõbedases raamis. Need kolm taiest olid esimest korda näitustel Sebra galeriis, mis tegutses aastail 1993–2002.
Kumu töötaja Triin Tulgiste rääkis Tartu kunstimuuseumis oma näitusest, kuhu on ajaleheartiklite, fotode ja videote kõrvale välja pandud ka kunstiteoseid, nagu näiteks Ahti Seppeti kaks tööd sarjast «Vivisektsioon» (esiplaanil) ning Laurentsiuse ja A. D. ühistöö «Roos XXVII» toretsevas hõbedases raamis. Need kolm taiest olid esimest korda näitustel Sebra galeriis, mis tegutses aastail 1993–2002. Foto: Margus Ansu

Kunstimuuseumi näituse «Kampsunid ja Kostabid» kuraator Triin Tulgiste tuli Tallinnast, et tutvustada Tartu Postimehele oma väljapanekut viltuse maja esimesel korrusel. Ülemistel korrustel on kunsti rohkem.

Kommentaarid
Copy