Motomehed esinevad väga ekstreemsel rajal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publikule kõige vaatemängulisem osa kolmepäevasest enduurovõistlusest on kindlasti ekstreemenduuro ehk kõikvõimalike takistuste läbimine ja suured hüpped, mida näeb nii Tartus kui Väike-Rakkes.
Publikule kõige vaatemängulisem osa kolmepäevasest enduurovõistlusest on kindlasti ekstreemenduuro ehk kõikvõimalike takistuste läbimine ja suured hüpped, mida näeb nii Tartus kui Väike-Rakkes. Foto: Margus Ansu

Tudengite suur kevadfestival võib jääda reedel korraks mootorimürina varju, sest Vabaduse puiesteele kerkinud enduurolinnakus võtavad üksteiselt mõõtu viie riigi tugevaimad krossimootorratturid.

Viis veokitäit kõikvõimalikke trampliine ja takistuselemente jõudsid Tartu kesklinna Vabaduse puiesteele juba eile õhtul. Lisaks suur palgikoorem, kännud Sangla turbarabast ning kõik muu, mida on tarvis ekstreemenduurovõistlusel.

Vähemalt sama keeruline kui on mootorrattureile takistuste läbimine, on korraldajatele võistluste logistika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles