Port: komisjoni vältimine näitab nii mõndagi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Port
Kristjan Port Foto: Priit Simson

Tartu dopingudoktori Vitali Bernatski väidete uurimiseks moodustad komisjoni esimees Kristjan Port loodab, et mai lõpuks on töö lõpetatud ja Eesti Olümpiakomitee saab juuni alguses toimuval täitevkomitee koosolekul anda juhtunule omapoolse hinnangu.

Kui komisjon esitab raporti olümpiakomiteele, avalikustatakse ka selle sisu. «Siis pole meil enam põhjust informatsiooni tagasi hoida, üldsuse huvi on asja vastu suur,» leidis Port. «Saame selgelt välja ütelda, kes tegi meiega koostööd ja kes mitte. Näiteks praegu oleme olukorras, kus üks Bernatski mainitud tuntud isik on öelnud, et teda see teema ei puuduta ja tema komisjoni ette ei tule. Aga eks seegi näitab nii mõndagi.»

Port lisas, et erilist entusiasmi pole komisjoni ette kutsututest ilmutanud keegi, ent osa inimesi on vähemalt nõustunud küsimustele vastama. Mõned juba korra aru andnud inimesed on aga öelnud, et rohkem ei soovi nad selles protsessis osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles