Kulla hind – mängida mõttega, et homset ei ole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli naiskonna mängijad ja nende peatreener Kersti Sirel suplevad kullameres.
Tallinna Ülikooli naiskonna mängijad ja nende peatreener Kersti Sirel suplevad kullameres. Foto: Liis Treimann

Korvpalli meistriliiga finaalseeria otsustavas kohtumises alistas Tallinna Ülikool 69:56 tiitlikaitsja Eclexi ja lõpetas nende pika valitsemisaja.

Tallinna Ülikooli korvpallinaiskonna peatreener Kersti Sirel oli pärast oma kümnenda Eesti meistrikulla võitmist enda kohta tavatult emotsionaalne – seda medalit jahtis ta kaua ja kogenud juhendaja oli eesmärgini jõudmisest silmanähtavalt liigutatud. Mängijad viskasid treenerit tema ehmunud, ent rõõmsate kiljatuste saatel õhku ja koos valati rõõmupisaraid.

«Elus on kõik asjad võimalikud, olen alati öelnud, et ei tohi enda omaks pidada seda, mida sa pole veel kätte võidelnud,» lausus Sirel. Tallinna Ülikool võitis seeria kaks esimest mängu, ent Eclex suutis 0:2 kaotusseisust välja tulla. «Pidasime pärast teist mängu omaks seda, mis tegelikult veel meie ei olnud. Vastased omakorda pidasid ehk tiitlit enda omaks pärast neljandat mängu. Raskusi on kõigil, aga raskustest koorubki võistkonna tõeline sisu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles