Vaata, millised on Viru tänava lilleturu arhitektuurikonkursi parimad tööd

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
III preemia saajaks osutus märgusõna «Roheline turg» all oma nägemuse esitanud arhitekt Enn Tolmats.
III preemia saajaks osutus märgusõna «Roheline turg» all oma nägemuse esitanud arhitekt Enn Tolmats. Foto: Kesklinna valitsus

30. aprillil toimus Tallinna Kesklinna Valitsuse saalis koosolek, kus avati Viru tänava lilleturu arhitektuursel ideevõistlusel äramärgitud ja premeerimisele kuuluvate tööde märgusõnadega varustatud ümbrikud autorite nimedega.


III preemia saajaks osutus märgusõna «Roheline turg» all oma nägemuse esitanud arhitekt Enn Tolmats. Ergutuspreemia pälvisid arhitektid Harri Kaplan (märgusõna «Viru uued raamid») ning Indrek Laos ja Andreas Kivi («Engawa»).

«Korralduskomisjon otsustas jätta esimese ja teise preemia välja andmata, kuna ühegi esitatud töö puhul ei olnud täpselt järgitud võistlusülesannet ega muinsuskaitse eritingimusi. Preemiad jagati põnevate ning edasiarendamist väärivate ideede eest,» teatas Kesklinna valitsuse pressiesindaja Kerttu Rakke.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles