Lärmakad pidutsejad segavad elu naaberkortereis

Irina Kablukova
, Den za Dnjomi ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Tartu mnt 28 kortermaja elanikud pole rahul 12. korteri omanikuga, kelle väljarenditaval pinnal ööbijad segavad sageli nende öörahu.
Tallinnas Tartu mnt 28 kortermaja elanikud pole rahul 12. korteri omanikuga, kelle väljarenditaval pinnal ööbijad segavad sageli nende öörahu. Foto: Erik Prozes

Seaduslik äritegevus – korteri väljaüürimine paari päeva kaupa – muutis Tallinna kesklinna kortermajas asuvate naaberkorterite omanike elu põrguks.

Ajalehetoimetuste poole pöörduvad tihtipeale inimesed, kelle elu mürgitavad naabrid. Nad ei suuda korteri eest maksta, joovad, laamendavad ja valavad neid korrale kutsuda üritavad inimesed sõimuga üle. Sellised lood võivad kesta aastaid ja lõppeda mõnigi kord löömingu või pussitamisega.

Seekord tulid minu juurde päris keset pealinna, Tartu maantee 28 asuva maja elanikud ja teatasid kohe alustuseks: «Kui see ei lõpe, põletatakse meid homme sisse ära või lausa tapetakse. Autosid on juba lõhutud, pea ähvardati lõhki lüüa, kaks korda on väike tulekahju tekitatud. Ning ei tee seda mitte üks inimene, vaid mitmed, täiesti võõrad inimesed, kellele üüritakse meie majas korter vaid paariks-kolmeks päevaks, mitte rohkemaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles