Eestlanna Pariisis (noorem, säravam)*

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keset unelmate Pariisi: «Kui teil on unistusi, siis uskuge nendesse, püüelge nende poole, ärge andke alla,» julgustab Triin Lellep. «Uskuge, juhused tulevad teieni, kui te midagi nii väga tahate.»
Keset unelmate Pariisi: «Kui teil on unistusi, siis uskuge nendesse, püüelge nende poole, ärge andke alla,» julgustab Triin Lellep. «Uskuge, juhused tulevad teieni, kui te midagi nii väga tahate.» Foto: Ezra

Kooli lõpetades ei osanud ta nootigi lugeda. Aga nüüd on Eesti esimene ooperiagent – ja seda maailma ooperipealinnas. Eesti mehed: hoidke silmad lahti!

Kalle Kanttila, Soome tenor, oli üllatunud. Tal on ooperilauljana kogemusi enam kui küll – ta on esinenud ligi kümnes Saksa ooperiteatris –, aga see, millega hiilgas noor assistent, kes tema abikaasa, eestlannast lauluõpetaja Monika Hauswalteri juures tunde võttis, avaldas muljet.

Kanttila oli loonud Saksamaal agentuuri, mis vahendab sealsetele ooperimajadele ooperilauljaid. Ent agenditöö kasvas tal peagi üle pea. Vaja oli abilist. Hauswalter teadis, et tema õpilane Triin Lellep valdab nelja võõrkeelt, on tegus ja suhtlusaldis, ning soovitas abikaasale teda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles