Vene Lütseum lubab jätkata tegevust mahus, mis ei nõua koolitusluba

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM11:KOOL:TALLINN, EESTI, 27SEP11.
Tallinna Linnamäe Vene Lütseum.
ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES
TLNPM11:KOOL:TALLINN, EESTI, 27SEP11. Tallinna Linnamäe Vene Lütseum. ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Sihtasutus Tallinna Vene Lütseum on kinnitanud haridusministeeriumile, et nende poolt pakutavate koolituste maht jääb käesoleval aastal alla 120 tunni.

Ministeeriumist öeldi ERR-i uudisteportaalile, et kuniks sihtasutuse tegevus jääb sellistesse piiridesse, ei ole koolitusluba tarvis.

Koolituste mahu suurenedes, ja kui see ületab 120 tundi aastas, on aga tarvis kindlasti taotleda koolitusluba.

«Asutus, mis ei ole registreeritud Eesti hariduse infosüsteemis, millel ei ole sisuliselt kodulehte jne - minu hinnangul on seda haridusasutuseks väga keeruline nimetada,» on haridusminister Jevgeni Ossinovski varem öelnud.

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Ain Seppik tegi sel nädalal volikogule ettepaneku lõpetada sihtasutuse Tallinna Vene Lütseumi tegevus, sest tänaseni pole saadud koolitusluba ning Tallinnas puudub tema hinnangul vajadus sellise asutuse järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles