Tiidus moodustas venekeelse inforuumi arendamiseks komisjoni

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Kultuuriminister Urve Tiidus moodustas täna venekeelse inforuumi komisjoni, mis muu hulgas hakkab arutama venekeelse telekanali ideed.

Nõuandvat komisjoni juhib kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene ning sinna kuuluvad Tartu Ülikooli Narva kolledži direktor Katri Raik, ajaloolane ja pedagoog David Vseviov, Tartu Ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin, Tartu Ülikooli kommunikatsiooniuuringute professor Triin Vihalemm, eksperdid Raul Rebane ja Hanno Tomberg ning Eesti Ekspressi ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja.

Samuti kuuluvad komisjoni Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) Raadio 4 peatoimetaja Mary Velmet, ERRi venekeelse «Aktuaalse kaamera» toimetaja Jelena Poverina, ERRi uudistetoimetuse juhataja Urmet Kook, ekspert ja produtsent Raivo Suviste, peaministri büroo juhataja ja peaministri nõunik Liina Kersna, kaitsepolitseiameti peadirektori asetäitja Martin Arpo, kultuuriministeeriumi kultuurilise mitmekesisuse asekantsler Anne-Ly Reimaa ning ministeeriumi kunstide osakonna audiovisuaalvaldkonna peaspetsialist Indrek Ibrus.

Ministri käskkirja kohaselt on komisjoni ülesanne teha ettepanekuid venekeelse inforuumi arendamiseks. Komisjon peaks praegustel andmetel esimest korda kokku saama järgmisel esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles