Tallinnaga seotud küsimus kukutas Saksa popis telešõus osalenud neiu konkurentsist

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wikipedia

Saksamaa ülipopulaarse telešõu «Kes tahab saada miljonäriks?» esmaspäevaõhtuses saates kukutas Dresdeni tudengineiu Caroline Mülleri konkurentsist Tallinnaga seotud küsimus.

Caroline Mülleril oli võimalus võita 32 000 eurot, kui ta arvab ära, millised kaks pealinna asuvad teineteisest 85 km kaugusel: kas Dublin ja London, Viin ja Budapest, Praha ja Tirana või Helsingi ja Tallinn. «Ma pole isegi kaardilt kunagi uurinud, kuskohal Tallinn asuda võiks,» kahjatses neiu. Kõne telefonijokkerile ei aidanud teda samuti edasi: abiline pakkus vastusevariandina Viini ja Budapesti, toonitades et ega temagi õiget vastust tea. 

Caroline Müller teatas saatejuht Günter Jauchile pärast pikka järelemõtlemist, et lahkub mängust juba kättevõidetud 16 000 euroga ning jätab küsimuse vastamata. Saksa televaatajad said võimaluse küsimus õigesti vastata ja võita sel moel 5000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles