Sparglivennad teevad Toomele Rabarberi

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarberi kohviku omanike hulka kuuluv Roman Kljutšivski loodab, et kõik kooskõlastused õnnestub saada juuni alguseks, kui algavad jalgpalli maailmameistrivõistlused. «Meil tuleb siia suur ekraan. Miks mitte ei võiks huvilised tulla võistlusi siia vaatama,» lausus ta.
Rabarberi kohviku omanike hulka kuuluv Roman Kljutšivski loodab, et kõik kooskõlastused õnnestub saada juuni alguseks, kui algavad jalgpalli maailmameistrivõistlused. «Meil tuleb siia suur ekraan. Miks mitte ei võiks huvilised tulla võistlusi siia vaatama,» lausus ta. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud aastal remonditud Toomeoru tennisekeskuse peahoones alustab peagi tegevust kohvik Rabarber, mis hakkab aasta ringi pakkuma kehakinnitust kõigile möödakäijatele.

«Meile meeldivad armsad ja ilusad kohad Tartu linnas ning seegi on väga ilus koht. Toomemägi ja rohelus, linna kõige uhkem vaatetorn kohe üleval nõlva peal,» põhjendas uue söögikoha asukohavalikut Ahto Kikas, kes on tulevase kohviku üks omanikest.

Kohviku mõte hakkas idanema juba talvel, kui Kikas ja tema äripartner Roman Kljutšivski pakkusid Toomeorus tegutsevale Tartu akadeemilisele tenniseklubile toitlustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles