Mudilasfotograafid avasid oma esiknäituse

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsed ja peatsed koolilapsed Leele Joala (vasakult), Mii Ojakivi, Markus Kaur ja Helena Sirendi on fotograafiat õppinud mänguliste ülesannete abil juba sügisest saadik ning avasid eile õhtul Karlovas raamatukogus oma esimese näituse.
Vastsed ja peatsed koolilapsed Leele Joala (vasakult), Mii Ojakivi, Markus Kaur ja Helena Sirendi on fotograafiat õppinud mänguliste ülesannete abil juba sügisest saadik ning avasid eile õhtul Karlovas raamatukogus oma esimese näituse. Foto: Kristjan Teedema

«Valisime näitusele need pildid, mis on kõige ilusamad ja lahedamad,» seletas Mii Ojakivi (6), mudilaste fotoringi üks jutukamaid tüdrukuid. «Ja mida me tahame näitusele panna,» täpsustas vähemalt sama kiire keelega Helena Sirendi (7).

Sügisel alustanud mudilaste fotoringis käib neli last, lisaks Miile ja Helenale veel ainsa poisina Markus Kaur (8) ning Leele Joala (6), kelle ema Sirje Joala on ka ringi juhendaja.

Eile õhtul said lapsed omavanuste jaoks haruldase kogemuse, teadmise, mis tunne on, kui avatakse sinu päris esimene näitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles