Põllumeeste juht Sõrra lahkus Rahvaliidust

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Sõrra
Jaan Sõrra Foto: Sille Annuk

Tartumaa Põllumeeste Liidu esimees ja põllumeeste keskliidu asepresident Jaan Sõrra esitas täna avalduse Eestimaa Rahvaliidust väljaastumiseks.


2001. aastast Rahvaliitu kuulunud Sõrra sõnul on erakond järjest enam minevikku kaldumas ning tema hinnangul pole erakonna juhiks kandideerivate minevikupoliitikutega enam võimalik põllumeeste ja maainimeste asja edukalt ajada.

«Ühinemine Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga, mis Rahvaliidu kongressil delegaatide eelneva töötlemisega läbi kukutati, oleks andnud erakonnale uue hingamise. Põllumehed ootavad oma juhtidelt konkreetseid tulemusi probleemide lahendamisel. Selleks tulebki leida uusi väljundeid,» ütles Sõrra.

Ta lisas, et kui põllumehed eluliselt tähtsate probleemide lahendamisel ei osale, võib nii Eesti põllumajandusest kui ka maaelust peagi minevikuvormis rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles