Noore kunsti oksjon tuleb uuendustega

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi (38) kavatseb enampakkumisel osta endale Maria Evestuse (pildil hoiab Kuivjõgi käes tema teost «Suvi» alghinnaga 200 eurot) ja Johanna Mudisti maali. «Mul ei ole selle vastu midagi, kui mu plaani tahab ära rikkuda keegi, kes seda lehest loeb,» ütles ta.
Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi (38) kavatseb enampakkumisel osta endale Maria Evestuse (pildil hoiab Kuivjõgi käes tema teost «Suvi» alghinnaga 200 eurot) ja Johanna Mudisti maali. «Mul ei ole selle vastu midagi, kui mu plaani tahab ära rikkuda keegi, kes seda lehest loeb,» ütles ta. Foto: Kristjan Teedema

Tartu noore kunsti oksjon tuleb seekord uuendustega. Osalevaid kunstnikke on tartlaste kõrval tavatult palju tallinlaste hulgast ning enampakkumisi saab teha loomemajanduskeskuse saalis ja samal ajal veebipoes Osta.ee.

Mõned pealinna ja mõne teise kandi kunstnikud on varemgi oma teoseid Tartu noore kunsti oksjonile pakkunud. Seekord kutsus aga loomemajanduskeskuse uus, 5. veebruaril ametisse asunud juht Reigo Kuivjõgi osalema rohkesti noori talente kunstiakadeemia vahendusel.

«Tahame Tartu noore kunsti oksjonist teha Eesti parima noore kunsti oksjoni, kus on esindatud kogu Eesti kõige tugevamad alla 40-aastased kunstnikud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles