Tallinna südalinna gümnaasiumi juht valiti Tallinna spordikooli direktoriks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Rohunurm.
Veiko Rohunurm. Foto: Peeter Langovits

Tallinna spordi- ja noorsooamet valis Tallinna spordikooli direktoriks Veiko Rohunurme, kes siiani töötas Tallinna südalinna kooli direktorina.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul oli konkurss Tallinna spordikooli direktori ametikohale pingeline. «Konkursile laekus kokku 15 avaldust, kellest kuus kandidaati kutsuti vestlusvooru. Komisjoni otsuse kohaselt osutus parimaks kandidaadiks Veiko Rohunurm, kellel on tahe ja soov arendada noortesporti,» ütles Kõlvart. «Endise sportlase, treeneri ja kauaaegse kooli direktorina on Rohunurmel kõik eeldused Tallinna spordikooli edukaks juhtimiseks.»

Tallinna spordikool asutati Tallinna spordi- ja noorsooameti hallatava huvikoolina 1. aprillil. Spordikooli ülesandeks on Tallinna noorte spordielu arendamine lähtudes linna seatud eesmärkidest, võimaldades spordis andekatele ja tahtekindlatele lastele ja noortele süvatreeninguid ning teha koostööd teiste huvi- ja üldhariduskoolide ja noorteorganisatsioonidega.

Tallinna spordikool hakkab andma mitmekülgset spordihuviharidust Tallinna lastele ja noortele, kes tahavad spordiga tõsisemalt tegeleda.

Spordikool kasutab õppetöö ja treeningute läbiviimiseks linna oma spordibaase kvalifitseeritud treenerite juhendamisel. Spordikooli ülesandeks on korraldada süstemaatilist õppe- ja treeningtööd lastele ja noortele ning teostada järelevalvet treeningprotsessi üle.

Spordikoolis on 14 spordiala: judo, jäähoki, kergejõustik, korvpall, käsipall, laskesuusatamine, maadlus, male, poks, sulgpall, suusatamine, uisutamine, võimlemine ja võrkpall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles