Asjad, mida iga muusikasõber Tallinnas tegema peaks

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retropood Voorimehe tänaval
Retropood Voorimehe tänaval Foto: Karli Saul/SCANPIX

Austraalia muusikaportaali Tonedeaf  linnarubriigis annab Corey Tonkin musafännidele juhiseid, mida iga muusikasõber Eestimaa pealinna väisates tegema peaks.

Kõigepealt soovitab ta sukelduda linna muusika-skeenesse Tallinn Music Weekil. «Kui Tallinn on Eesti muusikaelu kroonijuveel, lööb just Tallinn Music Week selle läikima,» kirjutab mees.

Depeche Mode fännid on tema arvates seitsmendas taevas, kui astuvad sisse DM baari Nunne tänavas, vinüülisõbrad saavad ostelda retroplaadipoes Voorimehe tänaval, undergound- värgi armastajad Morši plaadipoes Väike-Karja tänaval ning kiigata tasuks ka second hand plaadipoodi Süda tänaval. Kindlasti tuleks Tonkini sõnul ära käia laulupeol ning mõne kohaliku bändi esinemisel Rock Cafe’s või muusikaüritusel Von Krahlis. Artistidest soovitab ta silmas pidada Andres Lõo ja Talis Paide projekti Faun Racket, Hando Jaksi I Wear Experimenti ning Sander Mölderit.

Artiklit saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles