Fotod: sadamas saab varsti õhupalliga kõrgustesse tõusta

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mai lõpus avatakse Tallinnas unikaalne lennuatraktsioon Balloon Tallinn.


Äraseletatult tähendab see seda, et heeliumiga täidetud õhupalli gondlis on võimalik taeva alla tõusta ja sealt avanevat vaadet imetleda.

Õhupallisõitu saab teha mai lõpust septembri lõpuni iga päev kella 8 -20, kui tuul lubab. Kohapeal asub ka kohvik ja pagasihoid.

Heeliumiga täidetud ning maa külge ankurdatud Balloon Tallinna vaateplatvorm ehk gondel mahutab kuni 30 inimest ning võimaldab reisijatel nautida panoraamvaateid 120 meetri kõrgusel. Tegemist saab olema kõrgeima avatud väliplatvormiga Tallinna kesklinnas. Selge ilma korral on nähtavus Balloon Tallinn gondlist rohkem kui 40 kilomeetrit.

Põhjamaades täiesti ainulaadne kõrgtehnoloogiline ja loodussõbralik atraktsioon rajatakse Tallinna Sadama A-terminali ja kruiisilaevade vahelisele alale. Heeliumpalli tootja Lindstrand Technologies Ltd. juhi Per Lindstrandi sõnul on kruiisisadama ala parim koht Tallinnas selle projekti teostamiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles