Lihtsaks tööks poes napib käsi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonuaia kooli õpilased Margi Reimo (esiplaanil) ja Artur Pool kohendavad Annelinna Prismas riidepuudel meeste jopesid ja tõmbavad lukke kinni. Tagaplaanil Soome Luovi ametikooli õpilased Anna Ivanova ja Jonna Lipsanan, kes saavad juhendajalt kohe uue ülesande.
Kroonuaia kooli õpilased Margi Reimo (esiplaanil) ja Artur Pool kohendavad Annelinna Prismas riidepuudel meeste jopesid ja tõmbavad lukke kinni. Tagaplaanil Soome Luovi ametikooli õpilased Anna Ivanova ja Jonna Lipsanan, kes saavad juhendajalt kohe uue ülesande. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal oli mitu Tartu Kroonuaia kooli õpilast koos Soome Luovi ametikooli õpilastega tööl Annelinna Prismas. Noored said proovida töid, mis suures müügisaalis kunagi otsa ei lõpe.

Prisma Peremarketi töötaja Laivi Trommel ehk praktikajuhendaja oli abiliste üle väga rõõmus ja viis õpilased kõigepealt valmisrõivaste riiulite vahele.

Kliendina ei mõtle keegi selle peale, et kes küll tõmbab jopede ja jakkide lukud kinni pärast seda, kui neid on selga proovitud ja nende ostmisest loobutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles