Fotod: šokeeritud ema tabas tema last WCs filminud perverdi

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russalka mälestussamba juures asuvatesse välikäimlatesse oli filmija augud uuristanud.
Russalka mälestussamba juures asuvatesse välikäimlatesse oli filmija augud uuristanud. Foto: Lugeja fotod

Tallinnas elav lapsevanem jagas Facebooki vahendusel šokeerivaid fotosid Russalka mälestussamba juures asuvatest välikäimlatest, mille vaheseina uuristatud auk andis tunnistust seal tegutsevast perverdist.

Naine, kes fotosid avalikkusega jagas, kirjeldas asetleidnud situatsiooni järgmiselt: «Käisime sõbranna ja lastega Kadriorus jalutamas. Mattias avaldas soovi, et on vaja minna WC-sse. Olime mere ääres, kuid nägime Russalka juures kolme välikäimlat ja otsustasimegi sinna minna. Kohale jõudes tuli keskmisest WC-st välja üks meestetahvas. Kuna lapsel oli kiire-kiire läksime esimesse, mis ette jäi. Kuna need välikohad on nagu nad on, siis hoidsin last oma käte peal. Juhuslikult märkasin, et välikäimla seina tehtus august jälgis meid Samsungi must telefon. Ilmselt filmimas seda, kuidas minu laps pissib! Kaamera oli pandud vastu isetehtud auku ja see pervert filmis minu lapse pissimist! Sain sellise šoki, võtsin poisi potilt ja tormasin välja. Sõbranna küsis, mis juhtus, ütlesin, et mingi pervert filmib seal. Igatahes tuli see mees välja tol hetkel ja kadus kärmelt Russalka poole. Panin lapse riidesse ja ei suutnud uskuda, mis just oli juhtunud. Natukese aja pärast läksin ja vaatasin seda auku, kus «töömees» oli tegutses: mõlemasse WC-sse oli tehtud noaga nikerdades mehe rusikasuurune auk, täpselt selle koha peale, et nähtav oleks asjal käimine. Ma pole elu sees näinud midagi nii haiget! Kui vähegi võimalik, püüdke vältida neid välikäimlaid - kunagi ei tea, millal ta seal jälle kohal on!»

Postimehe Tallinncity toimetus palus politseil asja uurida. Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri kesklinna konstaablijaoskonna juht Uudo Sepa sõnul tuleks kindlasti taolistest juhtumitest politseile võimalikult kiiresti teada anda.

«Käesolevaks hetkeks ei ole meie andmetel konkreetse juhtumi kohta politseile avaldust tehtud,» märkis Sepa.

«Mida kiiremini politseid teavitada, seda suurem on tõenäosus ka rikkuja vastutusele võtta ning tema edasist tegevust takistada. Lisaks infole tuleb kindlasti kasuks isiku võimalikult täpne kirjeldus, mis aitaks korrakaitsjatel rikkuja tabamiseni võimalikult kiiresti jõuda,» lisas Sepa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles