Mida Tallinna munitsipaalpood odavamalt pakkuda lubab?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel kolmapäeval avatakse senisel Lasnamäe turul Tallinna soodsaimate hindadega linnapood.
Järgmisel kolmapäeval avatakse senisel Lasnamäe turul Tallinna soodsaimate hindadega linnapood. Foto: Erik Prozes

Linna pood ehk lühendatult lipo hakkab pakkuma peamiselt toidukaupa, aga ka esmatarbe tööstuskaupa, kirjutab ajaleht Pealinn. Linnapoodi pidama hakkava ettevõtte Tallinna Turud juhi Tiia-Liis Jürgensoni sõnul kaubavalikut alles komplekteeritakse, toidukaupade tarnijaks saab aga Grossi toidupoode pidav aktsiselts OG Elektra ning Jürgensoni sõnul peaks toidukorv tervikuna olema vähemalt 10-15% odavam kui mujal.

Kauplus Lasnamäe turul on avatud kõikidel päevadel  kell 9 – 19. Linnapoe pidulik avamine on 21.mail kell 13.

Ajalehe Pealinn andmeil saab linnapoest  linna kõige odavamate hindadega osta järgnevaid peamisi toidukaupu: piim, kohupiimapasta, keefir, hapukoor, või, viilutamata juust, leib, sai, makaronid, nisujahu, riis, manna, toiduõli, peensuhkur, jahvatatud oakohv, must pakitee, viiner, keeduvorst, kodune hakkliha, jahutatud veisesupikogu, jahutatud searaguu, jahutatud sea abatükk  kamaraga,  jahutatud broileri koivad, kartul, peet,  porgand,  valge peakapsas, mugulsibul, õun, kanamunad, tualettpaber, hambapasta, pesupulber, nõudepesuvahend. Linnapoes on pidevalt müügis 34 toodet turu kõige madalamate hindadega ja veel umbes 600 erinevat toodet, mida müüakse turuhinnaga.

Kaupluses soovitakse laiendada nn rohelise ühistranspordi kaardi kasutusvõimalusi, näiteks kasutada kampaania ehk soodushindadega kaupade ostmiseks rohelist kaarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles