Taaraannetus kingib elamusi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aitan Lapsi SA juhatuse esimees Paal Aschjem (keskel) ja patroon Evelin Ilves andsid Eesti etendusasutuste liidu tegevjuhile Monika Larinile (vasakul) üle tšeki, et pakkuda vähekindlustatud lastele teatrielamusi.
Aitan Lapsi SA juhatuse esimees Paal Aschjem (keskel) ja patroon Evelin Ilves andsid Eesti etendusasutuste liidu tegevjuhile Monika Larinile (vasakul) üle tšeki, et pakkuda vähekindlustatud lastele teatrielamusi. Foto: Kristjan Teedema

Eestis on palju peresid, kelle majanduslik olukord ei võimalda lastel kultuurielamusi nautida. Heategevusfond «Aitan lapsi» kogus taaraannetajate lahke abiga Eesti etendusasutuste liidule 70 000 eurot, mida kasutatakse hooajal 2013/2014 tuhandetele vähekindlustatud lastele teatrielamuste pakkumiseks.

Heategevusfondi järjekindel tegutsemine ja lahked annetajad on kolme aasta jooksul pakkunud kultuurielamusi ligikaudu 40 000 lapsele.

Patroon Evelin Ilves ütles tänuüritusel, et ta usub, et kõige suurem rõõm on neil inimestel, kes on annetanud osa oma taara raha selle heaks, et lapsed saaksid rohkem teatris käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles