Idaringil käib vigade parandus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastu talve valminud Idaringteel on teemärgistus kohati kadunud.  Korralik teemärgistus tehakse seal  juuni teises pooles.
Vastu talve valminud Idaringteel on teemärgistus kohati kadunud. Korralik teemärgistus tehakse seal juuni teises pooles. Foto: Margus Ansu

Hilissügisel valminud Postimaja liiklussõlme juures jätkub tööd nüüdki: talvega tekkinud vead vajavad parandamist ja teekate ootab korralikku märgistust. Ka linnas on lahti läinud sebrade ning ratta- ja sõiduteede triibutamine.

«Idaringteel ei jõudnud ehitaja sügisel kogu teemärgistust ära teha, töö läheb nüüd edasi,» ütles Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja Andres Pool.

Kuid kõigepealt tuleb seal parandada vead, mille talv välja tõi. «Suur maantee on korras, aga mõnes kohas on sissesõiduteede juures asfaldis praod ja ka augud, mis tuleb garantiiajal korda teha,» selgitas Andres Pool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles