Maccabi tegi vähesega palju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maccabi mängijad, treenerid ja taustajõud Euroliiga võitu tähistamas.
Maccabi mängijad, treenerid ja taustajõud Euroliiga võitu tähistamas. Foto: AFP/SCANPIX

Nelja tugevama finaalturniiri autsaideriks peetud Tel Avivi Maccabi võitis Euroliiga.

«Loodetavasti tõestasime kõikidele treeneritele ja klubidele, et kui teha asju õigesti, on vähesega võimalik teha väga palju. Meie meeskonna mängijates polnud finaalturniiril kindlasti kõige rohkem talenti, kuid me olime siin vaieldamatult parim meeskond,» võttis Tel Avivi Maccabi korvpallimeeskonna peatreener David Blatt pühapäeva hilisõhtul kokku oma meeskonna imelise teekonna Euroliiga meistriks.

Maccabit peeti nelja tugevama finaalturniiril selgelt autsaideriks. Loomulikult ei jõua keegi selliste mängudeni juhuslikult, kuid Moskva CSKA, Barcelona ja hooaja suursoosiku Madridi Reali kõrval ei nähtud neil kuigi suuri võimalusi. Kuid reede õhtul saadi poolfinaalis vägeva lõpuspurdi ja õnne abil imeline ühepunktiline võit CSKA üle. Pühapäeval oldi aga finaalis Reali alistamisele lähedal juba normaalajal, kuid võit vormistati lõpuks lisaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles