Naaber süüdistab linnapead kokkuleppe rikkumises

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Urmas Klaasi koduõuel krundi piirile kerkiva uue, senisest kõrgema abihoone ehitus teeb naabrile tuska, sest see varjab päikesevalgust. Naabri sõnul olevat Klaas talle lubanud, et abihoone tuleb varasemast pigem madalam.
Linnapea Urmas Klaasi koduõuel krundi piirile kerkiva uue, senisest kõrgema abihoone ehitus teeb naabrile tuska, sest see varjab päikesevalgust. Naabri sõnul olevat Klaas talle lubanud, et abihoone tuleb varasemast pigem madalam. Foto: Kristjan Teedema

Naabri pahameelest ajendatud blogipostituse tulemusel ilmnes, et Tartu linnapeaks saanud Urmas Klaasi ehitusõigust määrates on linnaametnikud vea teinud. Naaber aga  heidab linnapeale ette usalduse kuritarvitamist.

Läinud aastal Oa tänava ehitusskandaali käima tõugata aidanud Mihkel Kunnus väitis oma blogipostituses, et linnapea krundil Tammelinnas ehitatakse ilma igasuguste dokumentideta krundi serva abihoonet, mis on senisest kõrgem ja varjab naabri õuel päikest.

Tartu ehitusjärelevalve kontrollis vihjeid linnapea Urmas Klaasi krundil käiva abihoone ehituse ebaseaduslikkuse kohta ja jõudis järeldusele, et ehitusõiguse taotlemine on käinud korrektselt, kuid ehitusõiguse andmisel on linnavalitsus teinud vea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles