Jääajakeskuse juhiks valitu jäi tööst ilma

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääajakeskus läks maksma umbes neli miljonit eurot, suurem osa sellest tuli ettevõtluse arendamise siht­asutuselt. Kaheaastase tegevusaja jooksul otsib keskus juba kolmandat korda uut juhti.
Jääajakeskus läks maksma umbes neli miljonit eurot, suurem osa sellest tuli ettevõtluse arendamise siht­asutuselt. Kaheaastase tegevusaja jooksul otsib keskus juba kolmandat korda uut juhti. Foto: Kristjan Teedema

Jääajakeskuse uueks juhiks kandideerinud ning konkursikomisjoni heakskiidu saanud Ragnar-Heini Landsov jäi ootamatult töölepingust ilma ega saanud selle kohta mingisugust selgitust.

Jääajakeskuse endise juhi ning konkursi komisjoni kuulunud Anneli Parksepa sõnul kandideeris vabanevale ametikohale 110 inimest. «Meil oli päris suur konkurss, seitseteist kutsuti vestlusele ja neist kolm teisele vestlusele,» rääkis Parksepp.

Peale Parksepa kuulusid komisjoni veel Jääajakeskust haldava Saadjärve sihtasutuse juhatuse liige ja Tartu valla finantsjuht Maire Teppo, Jääajakeskuse praegune juhiabi Ree­lika Raudkivi ning sihtasutuse nõukogu esimees ja praegune Tartu vallavanem Aivar Soop.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles