Suur kättemaks ja palju muud põnevat

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgevenes toimuva jäähoki MMi alagrupiturniirid pakkusid palju üllatusi, ent lõpuks jõudsid kõik suursoosikud ikkagi veerandfinaalidesse. Väike üllatus oli vaid mulluse hõbeda Šveitsi ja Slovakkia väljajäämine ning Prantsusmaa ja korraldajamaa Valgevene edasipääs.

Täna mängitavates veerandfinaalides on intriigi küllaga. Näiteks Venemaa–Prantsusmaa. No kes ei mäletaks, kuidas prantslased mullusel MMil venelaste jaoks pühal kuupäeval 9. mail nende üle sensatsioonilise 2:1 võidu noppisid! Ilmselt tahab Venemaa, kes on jätnud seni MMil kõige võimsama mulje, toonase häbi mahapesemiseks Prantsusmaa hävitada.

USA–Tšehhi saavad korrata Sotši olümpia veerandfinaali. Toona, hoopis teistsugustes koosseisudes mängides, võitis USA. Tänavusel MMil on ühele või teisele raske eelistust anda, kuid alagrupiturniiri põhjal hakkas silma ameeriklaste kesine kaitsemäng. Tšehhil on aga rünnakutel panna vastu 42-aastane imemees Jaromir Jagr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles