Linlane Savisaarele: ootan munitsipaalööklubi, sest joogid on kallid ja tüdrukud ei tule tantsima

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu.
Pidu. Foto: SCANPIX

Palusime eile lugejatel arvamust avaldada, missuguseid teenuseid võiks linn veel enda kanda võtta. Kommentaariumis palus üks linlane linnapead Tallinncity veebilehe kaudu, et too teeks vanalinna munitsipaalööklubi.

«Härra Savisaar, PALUN tehke vanalinna ka MuÖö (ehk siis Munitsipaal Ööklubi)! Teate joogid on nii kallid klubides ja tüdrukute tantsima kutsumisel mõni tuleb ja mõni ei tule,» kirjutas lugeja. «Võiksite ju kõik linnavalitsuse alla 30a naistöötajad nädalavahetuseks sinna tööle kupatada, kus nad minusuguste linnakodanikega tantsima peaksid ja meelt lahutaksid,» teeb lugeja ettepaneku.

«Baaris võiks olla 1 euro eest eest rumm-koola kokteilid, aga linnavalitsuse töötajad ei nuiaks, et ma neile ka peaks ostma,» kirjutab lugeja ning lõpetab oma palve: «Oleksin väga tänulik ja mulle jääks iga kuu palju rohkem raha järele kui Lasnamäe pensionärile LiPo kaupluses käies. Suur suur lootus on!!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles