Tartu plaanib arvuteid juurde rentida

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Mölder
Tartu linnasekretär

«Oleme pannud enda jaoks paika kriitilised nõuded. Ma usun, et konkreetsel vaidlustajal ei tohiks olla nende nõuete täitmisega probleeme.»
Jüri Mölder Tartu linnasekretär «Oleme pannud enda jaoks paika kriitilised nõuded. Ma usun, et konkreetsel vaidlustajal ei tohiks olla nende nõuete täitmisega probleeme.» Foto: Postimees.ee

Tartu linnavalitsus küsib volikogult luba 800 arvuti juurde rentimiseks linna hallatavatele asutustele, nii et linna arvutipark suureneks 4600 arvutini.

«Arvutipargi suurendamise vajaduse on paljuski tinginud viimastel aastatel linna haridusvõrgus toimunud muutused ja Tartu kutsehariduskeskuse uute õppehoonete sisustamine. Koolide varustatus nüüdisaegsete infotehnoloogiliste seadmetega on praegu üks hariduse võtmeküsimusi, mis võimaldab õppetööd veelgi paremini ja sisukamalt korraldada,» kommenteeris abilinnapea Tiia Teppan.

Koolivõrgu ümberkorraldamise tõttu on arvutite üldarv koolides aastail 2008–2014 kasvanud 282 võrra. Eesmärk oli varustada kõik klassiruumid õpetaja arvutitöökohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles