Evelyn Sepp: Kultuurikatla koostööpartneritel EASis tuleb ise peegli ette astuda

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp.
Evelyn Sepp. Foto: Peeter Langovits

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) memo, milles kahtlustati, et Kultuurikatlas võltsiti toetuste saamiseks dokumente ja jäeti sõlmimata paljud vajalikud lepingud, võis olla koostatud pahatahtlikult, rääkis Kultuurikatla juhatusest mais lahkuv Evelyn Sepp.

«See EASi asi on väga kummaline lugu, meie koostööpartneritel EASist on käes see hetk, kus neil tuleb ise väga tõsiselt peegli ette astuda, tegemist on äärmiselt ebaprofessionaalse käitumisega, mitte juhusliku, vaid tõenäoliselt pisut ka pahatahtliku käitumisega,» ütles Sepp ETV saates «Kahekõne».

Sepa sõnul on Tallinna linn kinnitanud, et Kultuurikatla projekti jätkamiseks vajalik lisaraha leitakse ning EASis koostatud memo oli vigu täis, lisaraha saamiseks tegid sihtasutuse inimesed 11 kuud palju tööd, märkis ta.

«EASi asi on väga kummaline lugu, meie koostööpartneritel EASist on käes see hetk, kus neil tuleb ise väga tõsiselt peegli ette astuda, tegemist on äärmiselt ebaprofessionaalse käitumisega,» ütles Sepp.

Kui Sepalt küsiti selle kohta, milline on tema läbisaamine Tallinna linnapea Edgar Savisaarega, vastas Sepp nii: «Võiks öelda, et ta on selle linna linnapea, kus ma elan, töötan ja suure osa oma teadlikust elust olen viibinud, aga sellega ka meie suhe lõpeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles