Limonaadiga tegijaks

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jah, nemad lähevad kasumit jahtima: Martin Villig, Garage48 asutajaid, on kutsunud kokku oma tütre Victoria (keskel) ning tolle sõbrannad Elina Meieri ja Getlin Meetua, et pidada nõu, kuidas järgmisel nädalavahetusel oma limonaadiga Tallinnas silma paista ja ilma teha.
Jah, nemad lähevad kasumit jahtima: Martin Villig, Garage48 asutajaid, on kutsunud kokku oma tütre Victoria (keskel) ning tolle sõbrannad Elina Meieri ja Getlin Meetua, et pidada nõu, kuidas järgmisel nädalavahetusel oma limonaadiga Tallinnas silma paista ja ilma teha. Foto: Jaanus Lensment

Kas tahate, et teie lapsest kasvaks ettevõtlik inimene, kes suudab endale ise leiva laua peale tuua? Siin on uudne idee, millest alustada.

Pühapäeval kahe tunniga poolsada eurot kasumit – pole paha? Mis siis, et kolme peale. Aga need kolm, kõik tüdrukud, on ka alles teismelised.

Ja konkurents! Kui mõni suur ja edukas ettevõte, nagu Elion või Eesti Energia, peaks samamoodi tegutsema külg külje kõrval turul, kus toimetab kümneid konkurente, siis tahaks näha, kas leidub mõni, kes neist üldse nulli jõuab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles