Seitse päeva elumuutust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsuvad tulukesed: Villa Eden asub Põhja-Itaalias Alpides, kolme kilomeetri kaugusel Merano väikelinnast.
Kutsuvad tulukesed: Villa Eden asub Põhja-Itaalias Alpides, kolme kilomeetri kaugusel Merano väikelinnast. Foto: Villa Eden

Tahate elada tervislikult, langetada kaalu, aga ei viitsi pingutada? Siis laske end teenindada, ja muudkui makske.

Oma elustiili muuta suudavad vähesed. Meie pere pole mingi erand. Lõpuks otsustasime, et kui ise ja töö kõrvalt ei suuda, siis vast ehk puhkuse ajal mõnes tervisehotellis.

Netis surfates saime pika nimekirja saleduskuuri pakkuvatest hotellidest, aga enamik neist esindab kaht  äärmust: kas militaarse distsipliiniga kämpingud, kus kogu töö tuleb ise ära teha, või tuntud viietärnihotellid, kus spaamenüüsse lisatud ka salendavad protseduurid ja dieetmenüü. Kuigi soovisime ka veidi luksust nautida, tundus, et salatilehtede näsimine restoranis, kus kõrvallaud naudib hanemaksa ja parimat Bordeaux’d ning holistilisele taassünnile aitab kaasa ehtsaid pärleid sisaldav kreem, pole just meie rida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles