Rabarberist leebet ja teravat

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihtne teha: rabarberi-vanillikreemi tartaletid.
Lihtne teha: rabarberi-vanillikreemi tartaletid. Foto: Liis Treimann

Magusakunstnik Angeelika Kang reedab lugejaile oma kõige uuema, vanillikreemise rabarberikoogi retsepti ja soovitab grilliõhtuteks kergelt vürtsise noodiga rabarberikastet.

Angeelika Kangile on rabarber kevadekuulutaja number üks – eriti meeldib talle punaste vartega maasikarabarber, mis annab küpsetistele ilusa õhetava värvi. Neid leidis ta turutuurilt ja neid kasvatab ka tema ema.

«Nii kui esimene omamaine rabarber välja ilmub, hakkavad käed sügelema ja nuputan, mida uut tänavu sellest teha. Ning siis algavad katsetused,» räägib hulga kokaraamatuid kirjutanud ning More’ist, Katharinenthalist ja selle äsja avatud samanimelisest nooremast sõsarast Kadrioru lossis väikese kohvikuimpeeriumi loonud Angeelika oma rabarberivaimustusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles