Stepašin ja Oviir mälestasid sõdades hukkunuid

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene Kontrollikoja esimees Sergei Stepašin, Venemaa suursaadik Eestis Nikolai Uspenski ja riigikontrolör Mihkel Oviir pärast pärgade asetamist II Maailmasõjas hukkunute monumendi juurde Tallinna Sõjaväekalmistul .
Vene Kontrollikoja esimees Sergei Stepašin, Venemaa suursaadik Eestis Nikolai Uspenski ja riigikontrolör Mihkel Oviir pärast pärgade asetamist II Maailmasõjas hukkunute monumendi juurde Tallinna Sõjaväekalmistul . Foto: Riigikontroll

Vene Kontrollikoja esimees Sergei Stepašin ja tema siinne kolleeg riigikontrolör Mihkel Oviir panid täna hommikul koos pärgi sõdades hukkunute mälestuseks.

Eesti-visiiti lõpetav Venemaa Föderatsiooni Kontrollikoja esimees Sergei Stepašin ja tema siinne kolleeg riigikontrolör Mihkel Oviir mälestasid täna sõdades hukkunuid, pannes koos pärjad Tallinna Sõjaväekalmistul II maailmasõjas hukkunute monumendi juurde ning Vabadussõjas hukkunud õpilaste ja õpetajate auks püstitatud monumendi juurde Tallinna Reaalkooli juures.

Pärgade ja kimpude panekul osalesid ka Vene Föderatsiooni suursaadik Eestis Nikolai Uspenski ja Vene suursaatkonna esindajad, Vene Kontrollikoja delegatsioon ning Riigikontrolli esindajad.

Venemaa Föderatsiooni Kontrollikoja esimees Sergei Stepašin ning temaga kaasas olevad delegatsiooni liikmed lahkuvad Eestist täna õhtul.

Sergei Stepašin on endine Venemaa peaminister, tema eelkäijaks selles ametis oli Jevgeni Primakov, ametijärglaseks aga Vladimir Putin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles