Ründaja vaist ei jäta Andres Operit iial

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Operil tahtmist jätkus. Ta kerkis teistest vajadusel pea jagu kõrgemale, sai kolm võimalust, kuid seekord jäi värav löömata.
Andres Operil tahtmist jätkus. Ta kerkis teistest vajadusel pea jagu kõrgemale, sai kolm võimalust, kuid seekord jäi värav löömata. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise läbi aegade suurim väravakütt Andres Oper pidas karjääri viimase kohtumise, kui Eesti viigistas Lilleküla staadionil Gibraltariga 1:1.

«Andres Oper! Andres Oper! Andres Oper!» skandeeris Lilleküla staadionile kogunenud publik, kui kohtunik andis avavile Eesti ja Gibraltari matšile, mis tähistas Operi karjääri viimast mängu. Samasuguste ovatsioonide osaliseks sai mees veel nii väljakult lahkudes kui ka teisel poolajal duširuumist taas varumeestepingile sammudes.

Nagu päev enne mängu lubas koondise kapten Ragnar Klavan, et tühjale väravale minnes ootab ta Operi järele, siis kohe matši algusest oli näha, et võimaluse korral otsisid kaaslased alati rahvusesinduse eest rekordilised 38 väravat löönud ründeässa. Kuigi Klavan oli just mees, kes nurgalöögijärgses olukorras viis 31. minutil Eesti 1:0 juhtima, tekkis enne seda ka Operil mitu head võimalust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles