Võidukad neiud seavad sihti äriilma

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Viilil (vasakult), Regina Joosepil, Alice Kääramehel ja Nele Lauril ei ole suve nautimiseks tegelikult üldse veel aega. Praeguseks on küll läbi saanud iga vaba hetke nõudnud võistlus, kuid valmis on vaja kirjutada unarusse jäänud lõputööd ja aega on selleks veel vaid napid kolm nädalat.
Kadri Viilil (vasakult), Regina Joosepil, Alice Kääramehel ja Nele Lauril ei ole suve nautimiseks tegelikult üldse veel aega. Praeguseks on küll läbi saanud iga vaba hetke nõudnud võistlus, kuid valmis on vaja kirjutada unarusse jäänud lõputööd ja aega on selleks veel vaid napid kolm nädalat. Foto: Margus Ansu

Alice Kääramehe, Nele Lauri, Regina Joosepi ja Kadri Viili plaan oli õppida amet, mis teeb inimeste elu paremaks. Esialgsest kavast kaldusid nad kõik kõrvale, kuid leidsid ehk midagi sama head.

Kõik neli õpivad praegu Tartu kutsehariduskeskuses ärikorraldust ning lõpetavad sel aastal.

Kaks aastat tagasi olid kahel neist aga hoopis teised plaanid. Laur ja Kääramees tahtsid minna õppima füsioteraapiat, aga konkurss oli suur ja sisse saada ei õnnestunud. Viil on juba varem õppinud meditsiiniõeks, Joosep aga tegevusterapeudiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles