Pajusalu: ilmselt on karjäär lõppenud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu kuulus aastaid Eesti võrkpallikoondise raudvara hulka.
Raimo Pajusalu kuulus aastaid Eesti võrkpallikoondise raudvara hulka. Foto: Laura Oks

Kauaaegne Eesti koondise temporündaja Raimo Pajusalu paraneb põlvevigastusest visalt ja peab tervise nimel suurest võrkpallist taanduma.

33-aastane võrkpallikoondise raudvara Raimo Pajusalu käis pärast Prantsusmaa kõrgliigas Rennes’i Volley ridades mängitud klubihooaega põlvelõikusel, ent taastumine on kulgenud äärmiselt vaevaliselt ja mängumees usub, et profina ta enam pigem ei mängi. Eestlase leping Prantsusmaal sai samuti läbi. «Hetkel olen kõik tehtud pakkumised tagasi lükanud, tahaks jala niipalju korda saada, et normaalselt kõndidagi saaks,» sõnas Pajusalu.

Mängija sõnul vigastas ta meniskit juba aastaid tagasi, ent sel hooajal hakkas põlv väga tugevalt tunda andma ja viimased kuu aega oli mängimine tõeline piin. «Tehti lõikus, millest enamasti taastutakse üsna kiirelt, nädalaga peaks kõndida saama, aga mina olin üle kuu aja karkudel, alles nüüd hakkab veidi paremaks minema, enne oli ikka päris hull. Pärast lõikust võeti kolm korda põlvest verd välja ja seetõttu tekkis seal sisemine verejooks ja seejärel põletik,» kirjeldas Pajusalu oma olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles